Cannot add user to WebPortal Security Group

After adding a user to a WebPortal security group and saving, the user disappears from the group. The user record will not show the WebPortal group either.
This occurs because the user doesn't have permission to access The Financial Edge and online modules.
  1. Open the user record from Administration > Set up system security
  2. Select the "User Type" drop down box
  3. Select the option for "User can access The Financial Edge and online modules
  4. Add the WebPortal user group to the user's record
  5. Save and Close

Steps to Duplicate

  1. In Financial Edge, navigate to Administration > Set up system security
  2. Open a security group for WebPortal
  3. Click the "Group Members" tab
  4. Select a user
  5. Click the right-facing arrow to add the user to the group
  6. Save and close
  7. Open the user record
  8. Notice that the WebPortal user group is not listed in Groups

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.